Title Image
NIEUWS

Achmea en Van Rhijn Bouw tekenen voor 72 appartementen

Overeenstemming bouw Residence Korona Beverwijk

Donderdag 7 mei  hebben Syntrus Achmea Real Estate & Finance en van Rhijn Bouw uit Katwijk een turnkey­overeenkomst getekend voor de nieuwbouw van Residence Korona te Beverwijk, een woontoren van 21 verdiepingen.

Korona is het sluitstuk van het project De Wijkerbaan in Beverwijk en de betreffende fase omvat in totaliteit 107 appartementen, een overdekte parkeergarage met 110 parkeerplaatsen, alsmede 300 m2 commerciële ruimten.

Syntrus Achmea neemt namens een van haar opdrachtgevers 72 appartementen en evenzoveel overdekte par­keer­plaatsen in beheer. Deze appartementen zijn bestemd voor de vrije sector huur in het middensegment. Geïn­te­res­seerden kunnen zich inschrijven kan via www.hureninkorona.nl.

De overige 35 woningen, gesitueerd op de bovenste 8 verdiepingen van het gebouw, zullen door Van Rhijn Bouw augustus as. in verkoop worden gebracht terwijl de commerciële ruimten in bezit zullen komen van woningcorporatie WoonopMaat, de initiatiefnemer van de totale herstructurering van De Wijkerbaan.

Terra Projectmanagement B.V. heeft Van Rhijn Bouw begeleid om te komen tot deze samenwerking.

De bouw van het complex zal starten in juli en zal circa 18 maanden in beslag nemen.

Korona Toren | Terra Projectmanagement