Title Image
NIEUWS

Alliantie verwerft 28 appartementen in Kwintijn

Stichting de Alliantie en Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. hebben op 8 december 2014 een turn key overeen­komst ondertekend voor 28 sociale huurappartementen in Kwintijn 2e fase in de hoofdstad.

Ondertekenaars van het contract waren de heren Jan van Barneveld namens de Alliantie en René Biesheuvel namens Van Wijnen.

Nadat de Alliantie eerder een bouwblok binnen de 1e fase van Kwintijn had aangekocht ten behoeve van de realisatie van het Oranjehuis, hebben partijen nu ook overeenstemming bereikt over 28 sociale huurappartementen in de 2e fase. Prominent op de hoek van het plangebied aan het Bellamyplein, tegenover het hotel in de naastgelegen tramremise. In totaliteit bevat deze 2e fase 348 ondergrondse parkeerplaatsen in 2 bouwlagen en 169 appartementen, waarvan 141 in de vrije sector koop en huur.

Faro architecten uit Lisserbroek heeft het plan ontworpen en constructeur is Wijcon uit Dordrecht. Van Wijnen Haarlemmermeer uit Hoofddorp is reeds op 28 oktober 2014 begonnen met de bouw die ruim 2 jaar in beslag zal nemen. Terra Projectmanagement heeft in opdracht van Aqua Vastgoed uit Hoofddorp partijen begeleid om te komen tot deze samenwerking.

Kwintijn | Terra Projectmanagement