Title Image

Bataviahaven

Bataviahaven - Lelystad

De 42 huurwoningen in Bataviahaven zijn gelegen nabij de jachthaven, golfclub en het gelijknamige outletcentrum van Lelystad. De 3-kamer appartementen hebben uitzicht op het Markermeer en variëren in grootte van 85 tot 90 m2 woonoppervlak. Ook in Bataviahaven komt een divers woningaanbod van eengezinswoningen met tuin, appartementen en luxe penthouses. In totaal komen er meer dan 175 nieuwbouwwoningen met uitzicht op het Markermeer.

Loes Driessen, Portfoliomanager Separate Accounts van Amvest: “De woningen in Bataviahaven en Parkwijk zijn een welkome aanvulling op onze woningportefeuille. De appartementen in Bataviahaven zijn vooral gericht op zogenaamde ‘empty nesters’, 50+ers waarvan de kinderen het huis uit zijn. Daarnaast zullen de woningen interessant zijn voor tijdelijke werknemers in Lelystad en expats. Met de  eengezinswoningen in Parkwijk bieden we vooral jonge gezinnen een betaalbare huurwoning in een autoluwe wijk met veel groene speelplekken voor kinderen.”

De realisatie van de woningen is in handen van Van Wijnen Lelystad. Terra Projectmanagement B.V. heeft in opdracht van Aqua Vastgoed B.V. begeleidde de partijen bij de samenwerking.

Realisatie:1e kwartaal 2020
Oplevering:3e kwartaal 2021
Opdrachgever:Particuliere belegger
Aannemer:Van Wijnen Lelystad
Programma:42 vrije sector huurwoningen