Title Image

Citadel

Citadel

Aan de Reinier Engelmanstraat in het groene en upcoming Amsterdam Nieuw-West staat een nieuw opvallend nieuwbouwproject: De Citadel. Middenin het centrum van de wijk Slotervaart worden 149 huurwoningen gerealiseerd, variërend van circa 42 m2 tot 69 m2 en bestaande uit woningen met buitenruimte, veelal een privé berging en één of twee slaapkamers. Bij de bouw van het appartementencomplex is rekening gehouden met de hoogst gestelde eisen omtrent duurzaamheid. Het complex beschikt over zonnepanelen en alle woningen zijn  voorzien van een zeer duurzaam energielabel.

Terra Projectmanagement heeft samen met Van Wijnen Haarlemmermeer gezorgd voor het tot stand komen van een Turnkey Realisatieovereenkomst met de belegger.

De Citadel is een schitterend en duurzaam gebouw bestaande uit vijf woonlagen met in totaal 149 huurwoningen, welke allemaal beschikken over een eigen buitenruimte en veelal een privé berging. Alle woningen zijn volledig afgewerkt en worden turn-key opgeleverd, inclusief een compleet uitgevoerde keuken en badkamer. Daarnaast heeft het complex verschillende binnenplaatsen met meerdere patio’s waar de huurders gebruik van mogen maken. In de kelder van het gebouw bevindt zich de parkeergarage met 60 parkeerplekken en een fietsenstalling.

Realisatie:September 2020
Oplevering:Mei 2022
Opdrachgever:Belegger
Aannemer:Van WIjnen Haarlemmermeer
Programma:149 huurappartementen