Title Image

De Diemer

Middeldure huurwoningen in het centrum van Diemen

Het project ligt tegenover het vernieuwde winkelcentrum Diemen Centrum. Het NS-station Diemen bevindt zich op loopafstand en de A1 en A10 zijn in enkele autominuten bereikbaar. Het complex heeft een mooie mix van 2-, 3-, en 4-kamerappartementen. De appartementen variëren in oppervlakte van circa 65 tot 115m2 en hebben een gemiddelde huurprijs van ongeveer €800 per maand. Alle woningen beschikken over een buitenruimte en een berging.

Vesteda en Van Wijnen Midden B.V. hebben het project in goed overleg met de gemeente Diemen ontwikkeld. Terra Projectmanagement heeft in opdracht van Aqua Vastgoed B.V. de partijen begeleid bij hun samenwerking.

Nico Mol, director Acquisitions & Development bij Vesteda: “Het complex is een mooie aanvulling op onze portefeuille. Vesteda richt zich onder meer op groei van haar portefeuille in Amsterdam en omstreken. Diemen grenst als zelfstandige gemeente aan Amsterdam-Watergraafsmeer, Duivendrecht en Amsterdam-Zuidoost. Met de grote diversiteit en de locatie van dit complex kan Vesteda betaalbare huurwoningen bieden aan een brede doelgroep in de nabijheid van Amsterdam.”

Realisatie:4e kwartaal 2015
Oplevering:1e kwartaal 2017
Opdrachgever:Vesteda
Aannemer:Van Wijnen Weesp B.V.
Programma:98 middeldure huurwoningen