Title Image

De Monarch

De Monarch

Het project De Monarch in Hoofddorp omvat een appartementengebouw met 97 appartementen en 141 parkeerplaatsen. Het appartementengebouw ligt centraal in Hoofddorp, aan de rand van de bestaande wijk Toolenburg. Daarmee profiteren toekomstige bewoners van de voorzieningen die het centrum te bieden heeft en van de goede bereikbaarheid van Hoofddorp, met de A4 en A9, het treinstation Hoofddorp en luchthaven Schiphol om de hoek.

Het gebouw ligt aan de Van Heuven Goedhartlaan met een hoogte variërend van zes tot tien woonlagen. Het programma omvat met name ruime drie- en vierkamerappartementen. Naar verwachting worden de woningen aan het eind van 2020 opgeleverd. De verkoop is begeleid door Terra Projectmanagement. Voor interesse in de verhuur bekijk de website  https://hureninmonarch-hoofddorp.nl/

“Bij De Monarch is in het ontwerp rekening gehouden met het bevorderen van de sociale cohesie. Eigen onderzoek laat zien dat uiteenlopende doelgroepen, met name jongvolwassenen en senioren, contact met de buren belangrijk vinden. Elk appartement heeft een eigen balkon aan de gezamenlijke galerij, waardoor bewoners elkaar sneller ontmoeten. Dit gegeven maakt De Monarch onderscheidend,” aldus Michiel de Bruine, Director Dutch Residential Investments.

Realisatie:januari 2019
Oplevering:oktober 2020
Opdrachgever:Bouwinvest Residential Fund
Aannemer:Van Rhijn Bouw B.V.
Programma:97 vrije sector huurwoningen