Title Image

Kop Oostdijk

Kop Oostdijk

Brookland heeft twee nieuw te realiseren appartementengebouwen aangekocht van Van Wijnen, “Vlijt” en “Noest” in Hellevoetsluis. De totale ontwikkeling, genaamd Kop Oostdijk, bevat drie gebouwen, die getekend zijn door Klunder Architecten. De twee gebouwen van Brookland zullen in het midden huursegment aangeboden worden.

Op de Kop Oostdijk woon je heerlijk buiten en tegelijkertijd overal dichtbij. Op slechts vijf minuten loopafstand winkelcentrum de Struytse Hoeck. Daarnaast kijk je prachtig uit over het water. De gevel wordt landelijk uitgevoerd in twee kleuren baksteen. De openheid van het ontwerp wordt benadrukt door de brede “glazen” balkons. Dit versterkt de ruimtelijke beleving van binnenuit de woningen.

De torens bevatten per gebouw 27 huurappartementen met een gemiddelde omvang van 87 m² en elke woning heeft een afzonderlijke berging van circa 5 m². De toekomstige bewoners kunnen parkeren op een openbaar parkeerterrein, gelegen naast de twee torens. Terra Projectmanagement heeft in opdracht van Aqua Vastgoed de verkoop van de twee woontorens tussen partijen ondersteund.

Realisatie:november 2018
Oplevering:december 2019
Opdrachgever:Brookland B.V.
Aannemer:Van Wijnen Dordrecht B.V.
Programma:54 vrije sector huurappartementen