Title Image

Parkzicht

Oplevering Parkzicht te IJmuiden - Terra Projectmanagement B.V.

Parkzicht

In Nederland is momenteel slechts één op de twintig woningen een huurwoning in de vrije sector. Er is een beperkt aanbod van middeldure huurwoningen, terwijl de vraag groot is. In IJmuiden komt er verandering in het aanbod, want we gaan er 63 nieuwe middeldure huurwoningen bouwen.

Op 6 juni tekenden we met ASR Dutch Core Residential Fund op de Provada een overeenkomst voor de aankoop van de nieuwbouwappartementen in het project Parkzicht in IJmuiden. Het wooncomplex Parkzicht is gelegen in het Stadspark, op een steenworp afstand van het strand en in de nabijheid van diverse voorzieningen. Vestiging Heerhugowaard start de bouw rond oktober van dit jaar en verwacht de appartementen rond februari 2020 op te leveren. Terra Projectmanagement heeft in opdracht van Aqua Vastgoed de verkoop begeleid.

Robbert van Dijk, fund director ASR Dutch Core Residential Fund: “Wooncomplex Parkzicht omvat goede en ruime appartementen op een aantrekkelijke locatie. Dat maakt de appartementen goed verhuurbaar aan een brede doelgoep en een goede aanvulling op onze portefeuille”. Voor interesse in de huur van een appartement kijk ook op www.hureninstadsparkzuid.nl

Realisatie:november 2018
Oplevering:maart 2020
Opdrachgever:ASR Dutch Core Residential Fund B.V.
Aannemer:Van Wijnen Heerhugowaard B.V.
Programma:63 vrije sectorhuurwoningen