Title Image

Thamenhof

Thamenhof - Terra Projectmanagement

Thamenhof

Met de aankoop van 115 appartementen in Uithoorn breidt Newomij opnieuw haar vastgoedportefeuille uit. Newomij koopt de propositie van ontwikkelaar Van Wijnen en grondeigenaar Expo Vastgoed. De bouw wordt uitgevoerd door Van Wijnen Harderwijk. De samenwerking met Van Wijnen is een belangrijke mijlpaal voor Newomij. Tijdens de Provada, op woensdag 15 juni, werd de koopovereenkomst getekend.

Op de plek van een voormalig autobedrijf in Uithoorn worden, in opdracht van Newomij, huurappartementen gebouwd. Deze zijn bedoeld voor de sociale-, midden- en vrije sector. De realisatie van het project biedt voor tal van woningzoekenden de mogelijkheid om in de Randstad direct aan het groen te wonen.

Robbert Ter Weijden, lid Raad van Bestuur van Newomij: “We zijn trots op deze transactie. We hebben gezamenlijk de verantwoordelijkheid genomen om in deze uitdagende tijd wederom betaalbare huurwoningen aan de markt toe te voegen. Hiermee hopen we bij te dragen aan het terugdringen van het woningtekort.”

In de contractfase is Newomij vakkundig bijgestaan door advocatenkantoor Dentons. Van Wijnen werd geadviseerd door Dirk Harmens van Terra Projectmanagement: “Het is belangrijk dat marktpartijen elkaar goed en snel weten te vinden. Door de handen ineen te slaan, pakken we samen het woningtekort aan.”

Realisatie:September 2022
Oplevering:September 2024
Opdrachgever:Newomij
Aannemer:Van Wijnen Harderwijk
Programma:115 appartementen