Title Image

TwoTwoFive

De Biesbosch - Terra Projectmanagement

TWOTWOFIVE

Wonen in TwoTwoFive is wonen in een bijzonder gebouw, comfortabel en met services die het leven aangenamer maken. Het staat voor hoogwaardige kwaliteit en comfort. De chic ogende lobby, bestaande uit twee verdiepingen, zet de toon. Ruim en met veel licht, stijlvol en schitterend afgewerkt. Het is de plek waar de conciërge klaar staat voor bewoners en bezoekers en waar de BringMe-Boxen het verzenden en ontvangen van pakketjes vergemakkelijken. De lobby is nog maar het begin. Rondom het gebouw genieten bewoners van de groene tuin, die door de hoogteverschillen de sfeer ademt van een rustgevend park.

En onder het gebouw bevindt zich de ruime 3-laagse parkeergarage, voorzien van elektrische oplaadpunten voor auto’s, fietsen en scooters en een grote fietsenstalling. Daarnaast kunnen bewoners gebruik maken van een uitgebreid pakket aan deelmobiliteit, waaronder verschillende typen elektrische (bak)fietsen en tien elektrische deelauto’s. Hier ontbreekt het de bewoners aan niets.

De woningen worden opgeleverd in 2022, naar verwachting vanaf begin juli 2022. Terra Projectmanagement heeft CLB geadviseerd bij de aankoop van de woningen.

Realisatie:4e kwartaal 2019
Oplevering:3e kwartaal 2022
Opdrachgever:Credit Linked Beheer
Aannemer:Heddes Bouw
Programma:276 middeldure huurwoningen