Title Image

Vogelenzang

Vogelenzang

Dertig vrije sector huurwoningen ontwikkeld op basis van het WIJ Wonen-concept, waarbij een uniforme basiswoning is ontwikkeld die snel en flexibel is aan te passen aan de wensen van SPF Beheer B.V. Mix Architectuur te Ede is verant­woor­delijk voor het ontwerp van de eengezinswoningen.

De voortvarendheid waarmee de ontwikkeling tot stand kwam, is ook terug te vinden in de bouwplanning: Van Wijnen Arnhem B.V. start in het vierde kwartaal van 2015 met de bouw en levert de eerste woningen in het eerste kwartaal van 2016 op.

Vogelenzang Rhenen is een van de mooiste locaties van midden Nederland. Aan de voet van de Grebbenberg, op de oever van het Vogelenzangmeer en aan de uiterwaarden van de Nederrijn, worden in totaal circa 240 woningen in een gevarieerd woningaanbod gerealiseerd. De wijk is qua sfeer en zorgvuldig afgestemd op de prachtige omgeving.

Terra Projectmanagement B.V. bracht in opdracht van Aqua Vastgoed B.V. de VOF in contact met SPF Beheer. Die contacten resulteerden in het nieuwbouwproject dat eind dit jaar in Rhenen van start gaat.

Realisatie:december 2015
Oplevering:mei 2016
Opdrachgever:SPF Beheer B.V.
Aannemer:Van Wijnen Oost
Programma:30 vrije sector huurwoningen