Title Image
Nieuws

Vesteda koopt 55 appartementen Tango te Haarlem

Vesteda heeft een Turnkey overeenkomst gesloten voor de verwerving van 55 huurappartementen in een project aan de Aziëweg in Haarlem.

Het project ligt in de wijk Schalkwijk en betreft een voormalige ontwikkeling van woningcorporatie Pré Wonen die is overgenomen door HSB-Bouw uit Volendam. HSB-Bouw realiseert in totaal twee woontorens, Twister en Tango, waarvan Tango bestemd is voor de huursector en Twister voor de koopsector. Tango zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018 worden opgeleverd.

Nico Mol, director Acquisitions & Development bij Vesteda: ‘Tango is het eerste project van Vesteda in Haarlem. De huurmarkt in Haarlem is sterk en er zijn maar weinig nieuwbouw huurprojecten.’ De woontorens krijgen met hun opvallende ronde vorm een markante uitstraling. Elk appartement krijgt drie kamers met in totaal een gemiddelde woonoppervlakte van 90 m2. De appartementen worden voorzien van vloerverwarming en krijgen over de volle breedte een balkon. De appartementen worden in het middeldure huursegment aangeboden. Terra Projectmanagement B.V. heeft in samenspraak met Pré Wonen, Vesteda en HSB Bouw de verkoop ondersteund.