Title Image

Wie wij zijn

Dirk Harmens

Dirk Harmens (1971) is al vele jaren actief in de projectontwikkeling. Vele projecten zijn, onder zijn leiding, ontwikkeld en uitgevoerd.

Voordat hij in 2011 Terra Projectmanagement oprichtte, was hij 8 jaar actief als directeur bij Delta Forte BV, een gedelegeerd projectontwikkelaar voor woningcorporaties. Hij was eind verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van vastgoed in de regio Am­ster­dam en omgeving.

Eind 2010 is hij Terra Projectmanagement gestart om vast­goed te ontwikkelen en te bouwen in samenspraak met woningcorporaties, beleggers, gemeen­ten, ontwikkelaars en woonconsumenten.

Charlotte van der Wiel | Terra Projectmanagement

Charlotte van der Wiel

Charlotte van der Wiel (1973) heeft haar achtergrond in de gemeentelijke projectontwikkeling.

Zij is actief geweest bij verschillende afdelingen van gemeenten en deelgemeenten. Als projectleider heeft zij verantwoording afgelegd aan de ambtelijk opdrachtgever en het gemeentebestuur.

Daarnaast was zij voor projectontwikkelaars aanspreekpunt. Ook was zij als opdracht­gever verantwoordelijk voor de projectgerelateerde ambtelijke expertise in de projecten en de diverse externe onderzoeken.